הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהעוגיות שוקולדיות טעימות מאוד. הכנתי עפ"י המתכון של אביה עיני
ממיסים במיקרוגל את השוקולד והחמאה כ- 40 שניות - 50 שניות.
במיקסר מערבים ביצים, סוכר לבן, וסוכר חום. לאחר כמה דקות מוסיפים את תערובת השוקולד המומס בעדינות, את הקמח והקקאו, להוסיף קמצוץ מלח-מדגיש טעמים, ממשיכים לערבב לתערובת חלקה.
מכניסים לשקית זילוף ויוצרים "שבלולים" בגודל בינוני, לא גדולים מדי. לזלף עם רווח בין העוגיות כי הן תופחות. הכנתי ב-2 מגשים, כדי שהעוגיות לא ידבקו זו לזו. ניתן להוסיף על העוגיות אגוזי מלך, או ריבועי שוקולד לבן.
אופים ב- 175 מעלות (טורבו) בין 9 ל-20 דקות. צריך לבדוק שהעוגיות לא ישרפו.
מוציאים את המגשים מהתנור, לתת לעוגיות להתקרר ולאחר מכן לנתק מנייר האפיה .