אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוגיות

1,649
צפיות

עוגיות פאדג'

המתכון של
עוגיות פאדג'

עוגיות שוקולדיות טעימות מאוד. הכנתי עפ"י המתכון של אביה עיני

  • קטגוריהעוגיות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 120 גרם חמאה
  • 2 ביצים
  • 100 גר' סוכר לבן
  • כוס סוכר חום - 250 גר'
  • 3 כפות קקאו
  • קצת פחות מ- 1 כוס קמח תופח (כ- 240 גר')
אופן ההכנה
  • 1

    ממיסים במיקרוגל את השוקולד והחמאה כ- 40 שניות - 50 שניות.


  • 2

    במיקסר מערבים ביצים, סוכר לבן, וסוכר חום. לאחר כמה דקות מוסיפים את תערובת השוקולד המומס בעדינות, את הקמח והקקאו, להוסיף קמצוץ מלח-מדגיש טעמים, ממשיכים לערבב לתערובת חלקה.


  • 3

    מכניסים לשקית זילוף ויוצרים "שבלולים" בגודל בינוני, לא גדולים מדי. לזלף עם רווח בין העוגיות כי הן תופחות. הכנתי ב-2 מגשים, כדי שהעוגיות לא ידבקו זו לזו. ניתן להוסיף על העוגיות אגוזי מלך, או ריבועי שוקולד לבן.


  • 4

    אופים ב- 175 מעלות (טורבו) בין 9 ל-20 דקות. צריך לבדוק שהעוגיות לא ישרפו.


  • 5

    מוציאים את המגשים מהתנור, לתת לעוגיות להתקרר ולאחר מכן לנתק מנייר האפיה .


1

ממיסים במיקרוגל את השוקולד והחמאה כ- 40 שניות - 50 שניות.


2

במיקסר מערבים ביצים, סוכר לבן, וסוכר חום. לאחר כמה דקות מוסיפים את תערובת השוקולד המומס בעדינות, את הקמח והקקאו, להוסיף קמצוץ מלח-מדגיש טעמים, ממשיכים לערבב לתערובת חלקה.


3

מכניסים לשקית זילוף ויוצרים "שבלולים" בגודל בינוני, לא גדולים מדי. לזלף עם רווח בין העוגיות כי הן תופחות. הכנתי ב-2 מגשים, כדי שהעוגיות לא ידבקו זו לזו. ניתן להוסיף על העוגיות אגוזי מלך, או ריבועי שוקולד לבן.


4

אופים ב- 175 מעלות (טורבו) בין 9 ל-20 דקות. צריך לבדוק שהעוגיות לא ישרפו.


5

מוציאים את המגשים מהתנור, לתת לעוגיות להתקרר ולאחר מכן לנתק מנייר האפיה .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים