לןגן

עוגיות פאדג'

מאת: מירי גולני, פורסם: 23/08/2018 | 11:42
עוגיות פאדג'

תקציר המתכון: עוגיות שוקולדיות טעימות מאוד. הכנתי עפ"י המתכון של אביה עיני

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ממיסים במיקרוגל את השוקולד והחמאה כ- 40 שניות - 50 שניות

  2. במיקסר מערבים ביצים, סוכר לבן, וסוכר חום. לאחר כמה דקות מוסיפים את תערובת השוקולד המומס בעדינות, את הקמח והקקאו, להוסיף קמצוץ מלח-מדגיש טעמים, ממשיכים לערבב לתערובת חלקה

  3. מכניסים לשקית זילוף ויוצרים "שבלולים" בגודל בינוני, לא גדולים מדי. לזלף עם רווח בין העוגיות כי הן תופחות. הכנתי ב-2 מגשים, כדי שהעוגיות לא ידבקו זו לזו. ניתן להוסיף על העוגיות אגוזי מלך, או ריבועי שוקולד לבן

  4. אופים ב- 175 מעלות (טורבו) בין 9 ל-20 דקות. צריך לבדוק שהעוגיות לא ישרפו

  5. מוציאים את המגשים מהתנור, לתת לעוגיות להתקרר ולאחר מכן לנתק מנייר האפיה