הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהסלסלאות קדאיף במילוי קצפת.. קלי קלות להכנה.. והטעם משגע
את שערות הקדאיף להפשיר כל הלילה במקרר...
להוציא ולפתוח בידיים...
להמיס חמאה במיקרוגל להוסיף לשערות וגם את אבקת הסוכר ולפתוח בעדינות ולכסות את הכל בחמאה.
לשים בתבניות מאפינס משומנות בצורת קערית...
לאפות בתנור שחומם מראש על 180 בערך 10 דקות או עד הזהבה...
להזהר שלא ישרף...
להקציף קצפת עם אבקת סוכר חלב ואיסטנט ולזלף בצנתר כוכב.