לןגן

סלסלאות קדאיף במילוי קצפת

מאת: נאוה מלכה, פורסם: 07/08/2018 | 07:42
סלסלאות קדאיף במילוי קצפת

תקציר המתכון: סלסלאות קדאיף במילוי קצפת.. קלי קלות להכנה.. והטעם משגע

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. את שערות הקדאיף להפשיר כל הלילה במקרר..

  2. להוציא ולפתוח בידיים..

  3. להמיס חמאה במיקרוגל להוסיף לשערות וגם את אבקת הסוכר ולפתוח בעדינות ולכסות את הכל בחמאה

  4. לשים בתבניות מאפינס משומנות בצורת קערית..

  5. לאפות בתנור שחומם מראש על 180 בערך 10 דקות או עד הזהבה..

  6. להזהר שלא ישרף..

  7. להקציף קצפת עם אבקת סוכר חלב ואיסטנט ולזלף בצנתר כוכב