ספר מתכוני עוגיות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
1 חב' פתי בר (250 גר') מרוסקים לחתיכות קטנות
-
2 חב' שוקולד מריר שבור לקוביות
-
1 שמנת מתוקה (אפשר גם צימחית) 250 מ''ל
-
כף גדושה ממרח שוקולד (נוטלה או השחר) - לא חייב...
-
אופן ההכנה
-
1
להניח את הביסקוויטים המרוסקים בקערה.
-
2
בקערה נוספת לחמם במיקרו את השמנת מתוקה עם השוקולד מריר 30 שנ'..
-
3
לערבב היטב ולהכניס ל- 30 שנ' נוספות. לערבב עד שנוצר קרם אחיד..
-
4
להכניס את כף הממרח שוקולד ולערבב היטב..
-
5
למזוג את קרם השוקולד על הביסקוויטים ולערבב היטב..
-
6
להניח על השולחן נייר כסף ועליו ניילון נצמד. למזוג את התערובת הסמיכה באמצע לרוחב הניילון..
-
7
להדק היטב את הניילון וליצור צורת נקניק..
-
8
להכניס להקפאה לפחות שעה..
-
9
אין צורך להפשיר ואפשר להכניס למקרר אחרי ההקפאה הראשונה. .
-
10
אפשר לקשט בקוקוס טחון אחרי ההקפאה. לפרוס ולטרוף....
1
להניח את הביסקוויטים המרוסקים בקערה.
2
בקערה נוספת לחמם במיקרו את השמנת מתוקה עם השוקולד מריר 30 שנ'..
3
לערבב היטב ולהכניס ל- 30 שנ' נוספות. לערבב עד שנוצר קרם אחיד..
4
להכניס את כף הממרח שוקולד ולערבב היטב..
5
למזוג את קרם השוקולד על הביסקוויטים ולערבב היטב..
6
להניח על השולחן נייר כסף ועליו ניילון נצמד. למזוג את התערובת הסמיכה באמצע לרוחב הניילון..
7
להדק היטב את הניילון וליצור צורת נקניק..
8
להכניס להקפאה לפחות שעה..
9
אין צורך להפשיר ואפשר להכניס למקרר אחרי ההקפאה הראשונה. .
10
אפשר לקשט בקוקוס טחון אחרי ההקפאה. לפרוס ולטרוף....
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים