אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוגיות

10,771
צפיות

נקניק שוקולד ופתי בר מהיר ועשיר

המתכון של
נקניק שוקולד ופתי בר מהיר ועשיר

הכנה בחמש דקות, מלאות שוקולד וילדים משוגעים עליהן

  • קטגוריהעוגיות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 1 חב' פתי בר (250 גר') מרוסקים לחתיכות קטנות
  • 2 חב' שוקולד מריר שבור לקוביות
  • 1 שמנת מתוקה (אפשר גם צימחית) 250 מ''ל
  • כף גדושה ממרח שוקולד (נוטלה או השחר) - לא חייב...
  • אפשרי קוקוס לקישוט
אופן ההכנה
  • 1

    להניח את הביסקוויטים המרוסקים בקערה.


  • 2

    בקערה נוספת לחמם במיקרו את השמנת מתוקה עם השוקולד מריר 30 שנ'..


  • 3

    לערבב היטב ולהכניס ל- 30 שנ' נוספות. לערבב עד שנוצר קרם אחיד..


  • 4

    להכניס את כף הממרח שוקולד ולערבב היטב..


  • 5

    למזוג את קרם השוקולד על הביסקוויטים ולערבב היטב..


  • 6

    להניח על השולחן נייר כסף ועליו ניילון נצמד. למזוג את התערובת הסמיכה באמצע לרוחב הניילון..


  • 7

    להדק היטב את הניילון וליצור צורת נקניק..


  • 8

    להכניס להקפאה לפחות שעה..


  • 9

    אין צורך להפשיר ואפשר להכניס למקרר אחרי ההקפאה הראשונה. .


  • 10

    אפשר לקשט בקוקוס טחון אחרי ההקפאה. לפרוס ולטרוף....


1

להניח את הביסקוויטים המרוסקים בקערה.


2

בקערה נוספת לחמם במיקרו את השמנת מתוקה עם השוקולד מריר 30 שנ'..


3

לערבב היטב ולהכניס ל- 30 שנ' נוספות. לערבב עד שנוצר קרם אחיד..


4

להכניס את כף הממרח שוקולד ולערבב היטב..


5

למזוג את קרם השוקולד על הביסקוויטים ולערבב היטב..


6

להניח על השולחן נייר כסף ועליו ניילון נצמד. למזוג את התערובת הסמיכה באמצע לרוחב הניילון..


7

להדק היטב את הניילון וליצור צורת נקניק..


8

להכניס להקפאה לפחות שעה..


9

אין צורך להפשיר ואפשר להכניס למקרר אחרי ההקפאה הראשונה. .


10

אפשר לקשט בקוקוס טחון אחרי ההקפאה. לפרוס ולטרוף....


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים