לןגן

נקניק שוקולד ופתי בר מהיר ועשיר

מאת: אורית לוי, פורסם: 25/07/2018 | 00:48
נקניק שוקולד ופתי בר מהיר ועשיר

תקציר המתכון: הכנה בחמש דקות, מלאות שוקולד וילדים משוגעים עליהן

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להניח את הביסקוויטים המרוסקים בקערה

  2. בקערה נוספת לחמם במיקרו את השמנת מתוקה עם השוקולד מריר 30 שנ'.

  3. לערבב היטב ולהכניס ל- 30 שנ' נוספות. לערבב עד שנוצר קרם אחיד.

  4. להכניס את כף הממרח שוקולד ולערבב היטב.

  5. למזוג את קרם השוקולד על הביסקוויטים ולערבב היטב.

  6. להניח על השולחן נייר כסף ועליו ניילון נצמד. למזוג את התערובת הסמיכה באמצע לרוחב הניילון.

  7. להדק היטב את הניילון וליצור צורת נקניק.

  8. להכניס להקפאה לפחות שעה.

  9. אין צורך להפשיר ואפשר להכניס למקרר אחרי ההקפאה הראשונה.

  10. אפשר לקשט בקוקוס טחון אחרי ההקפאה. לפרוס ולטרוף...