1/2 כוס אגוזי מלך שבורים, שקדים, אפשר להוסיף קוקוס
אופן ההכנה
1
לעבד את החמאה/שמן קוקוס ושני סוגי סוכר במיקסר עם וו גיטרה לתערובת אחידה. .
2
להוסיף את הביצים אחת אחת ומעבדים לתערובת אחידה. .
3
להוסיף קמח, מלח, סודה וקינמון ולעבד עד שהקמח נבלע בתערובת. .
4
להוסיף שיבולת שועל, צימוקים ואגוזים ולעבדמעטעד לפיזור אחיד של התוספות. .
5
לגלגל בידיים רטובות כדורים מהבצק . .
6
לאפות בחום של 175 מעלות למשך 12-17 דקות, או עד ששולי העוגיות יציבים ושחומים, ומרכזן עדיין בהיר ורך למגע. היזהרו מאפיית יתר, שתייבש את מרקם העוגיות ותקשה אותן. הן מתקשות במהלך הצינון. העוגיות אמורות להישאר רכות במרכז כשהן חמות - זה יבטיח את עסיסיותן לאחר הצינון..
1
לעבד את החמאה/שמן קוקוס ושני סוגי סוכר במיקסר עם וו גיטרה לתערובת אחידה. .
2
להוסיף את הביצים אחת אחת ומעבדים לתערובת אחידה. .
3
להוסיף קמח, מלח, סודה וקינמון ולעבד עד שהקמח נבלע בתערובת. .
4
להוסיף שיבולת שועל, צימוקים ואגוזים ולעבדמעטעד לפיזור אחיד של התוספות. .
5
לגלגל בידיים רטובות כדורים מהבצק . .
6
לאפות בחום של 175 מעלות למשך 12-17 דקות, או עד ששולי העוגיות יציבים ושחומים, ומרכזן עדיין בהיר ורך למגע. היזהרו מאפיית יתר, שתייבש את מרקם העוגיות ותקשה אותן. הן מתקשות במהלך הצינון. העוגיות אמורות להישאר רכות במרכז כשהן חמות - זה יבטיח את עסיסיותן לאחר הצינון..