לןגן

עוגיות גרנולה צימוקים ואגוזים/ בהשראת קרין גורן

מאת: אפרת בקשי, פורסם: 26/05/2018 | 02:55
עוגיות גרנולה צימוקים ואגוזים/ בהשראת קרין גורן

תקציר המתכון: 50 עוגיות ויותר

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לעבד את החמאה/שמן קוקוס ושני סוגי סוכר במיקסר עם וו גיטרה לתערובת אחידה.

  2. להוסיף את הביצים אחת אחת ומעבדים לתערובת אחידה.

  3. להוסיף קמח, מלח, סודה וקינמון ולעבד עד שהקמח נבלע בתערובת.

  4. להוסיף שיבולת שועל, צימוקים ואגוזים ולעבדמעטעד לפיזור אחיד של התוספות.

  5. לגלגל בידיים רטובות כדורים מהבצק .

  6. לאפות בחום של 175 מעלות למשך 12-17 דקות, או עד ששולי העוגיות יציבים ושחומים, ומרכזן עדיין בהיר ורך למגע. היזהרו מאפיית יתר, שתייבש את מרקם העוגיות ותקשה אותן. הן מתקשות במהלך הצינון. העוגיות אמורות להישאר רכות במרכז כשהן חמות - זה יבטיח את עסיסיותן לאחר הצינון.