ספר מתכוני עוגיות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
להרתיח ולהנמיך לעוד רבע שעה לקרר מעט
אופן ההכנה
-
1
להפשיר את העלים.
-
2
ולפרוס שתי עלים להניח לכל האורך מילוי ולגלגל כל גילגול לרסס שמן.
-
3
להניח על תבנית מרופדת בניר אפייה.
-
4
לחתוך ולאפות בחום 170 עד להזהבה.
-
5
להוציא מהתנור ולזלף מהסירופ הפושר מייד.
-
6
לתת לבקלוואה להתקרר לפרוס ולהגיש באהבה רונית פרץ.
1
להפשיר את העלים.
2
ולפרוס שתי עלים להניח לכל האורך מילוי ולגלגל כל גילגול לרסס שמן.
3
להניח על תבנית מרופדת בניר אפייה.
4
לחתוך ולאפות בחום 170 עד להזהבה.
5
להוציא מהתנור ולזלף מהסירופ הפושר מייד.
6
לתת לבקלוואה להתקרר לפרוס ולהגיש באהבה רונית פרץ.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים