לןגן

בקלאווה אגוזים מושלמת

מאת: רונית פרץ, פורסם: 20/05/2018 | 13:15
בקלאווה אגוזים מושלמת

תקציר המתכון: בקלווה במתיקות מעודנת שאי אפשר להפסיק

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להפשיר את העלים

  2. ולפרוס שתי עלים להניח לכל האורך מילוי ולגלגל כל גילגול לרסס שמן

  3. להניח על תבנית מרופדת בניר אפייה

  4. לחתוך ולאפות בחום 170 עד להזהבה

  5. להוציא מהתנור ולזלף מהסירופ הפושר מייד

  6. לתת לבקלוואה להתקרר לפרוס ולהגיש באהבה רונית פרץ