ספר מתכוני עוגיות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
בקערת המקסר להקציף במהירות גבוהה את שתי הביצים בשלמותן כן החצי כוס סוכר, להקציף 12 דקות. לקצף תפוח ויציב ..
-
2
להמיס במיקרו את השוקולד מריר עם שתי כפות שמן ..
-
3
לערבב את השוקולד בתנועות עטיפה עם הביצים והסוכר לאחר הקצפתם..
-
4
להוסיף לבלילה את המלח,.
-
5
לא לוותר על המלח, הוא זה שיוצר את הבקעים בעוגיה,.
-
6
להוסיף את אגוזי המלך הגרוסים והקמח , לערבב טוב טוב..
-
7
להניח בתבנית נייר אפיה,.
-
8
עם כפית לצקת מן הבלילה..
-
9
לאפות בחום 170 מעלות .
-
10
בדיוק 12 דקות..
-
11
ניתן לפזר למעלה נטיפי שוקולד מריר/ לבן.
-
12
לפני האפייה ..
-
13
לקרר היטב..
-
14
לאחסן בכלי אטום..
-
15
ממכרות מאוד....
-
16
אל תגידו שלא אמרתי !!.
-
17
בתאבון ובהצלחה. 🌹.
1
בקערת המקסר להקציף במהירות גבוהה את שתי הביצים בשלמותן כן החצי כוס סוכר, להקציף 12 דקות. לקצף תפוח ויציב ..
2
להמיס במיקרו את השוקולד מריר עם שתי כפות שמן ..
3
לערבב את השוקולד בתנועות עטיפה עם הביצים והסוכר לאחר הקצפתם..
4
להוסיף לבלילה את המלח,.
5
לא לוותר על המלח, הוא זה שיוצר את הבקעים בעוגיה,.
6
להוסיף את אגוזי המלך הגרוסים והקמח , לערבב טוב טוב..
7
להניח בתבנית נייר אפיה,.
8
עם כפית לצקת מן הבלילה..
9
לאפות בחום 170 מעלות .
10
בדיוק 12 דקות..
11
ניתן לפזר למעלה נטיפי שוקולד מריר/ לבן.
12
לפני האפייה ..
13
לקרר היטב..
14
לאחסן בכלי אטום..
15
ממכרות מאוד....
16
אל תגידו שלא אמרתי !!.
17
בתאבון ובהצלחה. 🌹.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים