קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
בקערת המקסר להקציף במהירות גבוהה את שתי הביצים בשלמותן כן החצי כוס סוכר, להקציף 12 דקות. לקצף תפוח ויציב .
להמיס במיקרו את השוקולד מריר עם שתי כפות שמן .
לערבב את השוקולד בתנועות עטיפה עם הביצים והסוכר לאחר הקצפתם.
להוסיף לבלילה את המלח,
לא לוותר על המלח, הוא זה שיוצר את הבקעים בעוגיה,
להוסיף את אגוזי המלך הגרוסים והקמח , לערבב טוב טוב.
להניח בתבנית נייר אפיה,
עם כפית לצקת מן הבלילה.
לאפות בחום 170 מעלות
בדיוק 12 דקות.
ניתן לפזר למעלה נטיפי שוקולד מריר/ לבן
לפני האפייה .
לקרר היטב.
לאחסן בכלי אטום.
ממכרות מאוד...
אל תגידו שלא אמרתי !!
בתאבון ובהצלחה. 🌹