ספר מתכוני עוגיות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
1 כף אינסטנט םודינג וניל(לא חובה)
-
אופן ההכנה
-
1
להכניס לקערת המיקסר עם וו גיטרה או ללוש ביד, את הקמח סוכר חמאה רכה להוסיף הביצה החלמון ואת אינסטנט וניל ולהסיף את המיץ לפי התגבשות הבצק..
-
2
לאחד לכדור לעטוף בניילון נצמד ולקרר כחצי שעה/שעה במקרר. .
-
3
לחלק את הבצק ולרדד קלות בין 2 ניירות אפיה (לפזר מעט קמח על הנייר).
-
4
לקרוץ עיגולים. .
-
5
לאוזני המן-.
-
6
להניח במרכז כל עיגול חצי כפית ממרח תמרים/שוקולד נוטלה.
-
7
לסגור את הקצוות ולמרוח מעט מים/חלבון ולעבור עליהם בלחיצה. .
-
8
לאפות בתנור שחומם מראש 165 -170 מע עד שמזהיב מלמעלה. תהנו הילה💛.
-
9
המתכון מתאים לעוגיות ריבה . לקרוץ צורות ולאפות כ- 12 דק או עד שהן מעט מזהיבות למלא בריבה ולפדר לאחר התקררות באבקת סוכר..
-
10
נ.ב .
-
11
אפשרי לוותר על הביצה בבצק.
-
12
ולהוסיף מעט שמן קנולה לשים לב שהבצק לא יהיה יבש או רטוב ושומני . .
1
להכניס לקערת המיקסר עם וו גיטרה או ללוש ביד, את הקמח סוכר חמאה רכה להוסיף הביצה החלמון ואת אינסטנט וניל ולהסיף את המיץ לפי התגבשות הבצק..
2
לאחד לכדור לעטוף בניילון נצמד ולקרר כחצי שעה/שעה במקרר. .
3
לחלק את הבצק ולרדד קלות בין 2 ניירות אפיה (לפזר מעט קמח על הנייר).
4
לקרוץ עיגולים. .
5
לאוזני המן-.
6
להניח במרכז כל עיגול חצי כפית ממרח תמרים/שוקולד נוטלה.
7
לסגור את הקצוות ולמרוח מעט מים/חלבון ולעבור עליהם בלחיצה. .
8
לאפות בתנור שחומם מראש 165 -170 מע עד שמזהיב מלמעלה. תהנו הילה💛.
9
המתכון מתאים לעוגיות ריבה . לקרוץ צורות ולאפות כ- 12 דק או עד שהן מעט מזהיבות למלא בריבה ולפדר לאחר התקררות באבקת סוכר..
10
נ.ב .
11
אפשרי לוותר על הביצה בבצק.
12
ולהוסיף מעט שמן קנולה לשים לב שהבצק לא יהיה יבש או רטוב ושומני . .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים