ספר מתכוני עוגיות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
להצלחת העוגיות יש להשתמש בכוסות ובכפות מדידה אוניברסליות.
-
לבצק העוגיות
-
3 כוסות קמח לבן רגיל מנופה (420 גרם).
-
1 שקית אבקת אפייה (10 גרם).
-
1 כוס סוכר לבן או 1 כוס סוכר חום בהיר דמררה (200 גרם, מה שאוהבים).
-
1 שקית סוכר וניל (10 גרם).
-
-
-
-
-
-
לציפוי
-
1/4 כוס סוכר לבן או 1/4 כוס חום בהיר, דמררה (50 גרם).
-
-
נדרש
-
2 תבניות אפייה מרופדות בנייר אפייה.
אופן ההכנה
-
1
מחממים תנור ל-175 מעלות.
-
2
במיקסר עם וו לישה מערבבים את כל מרכיבי העוגיות לבצק אחיד וחלק .
-
3
שימו לב!!! אפשר ללוש גם בעזרת הידיים עד לקבלת בצק אחיד וחלק.
-
4
מכינים כדורים קטנים (בערך בגודל זיתים גדולים) ומסדרים על גבי תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה, משטחים בעזרת מזלג ליצירת צורה יפה.
-
5
בקערית קטנה מערבבים יחד את הסוכר והקינמון לתערובת אחידה, מפזרים את התערובת הסוכר-קינמון בנדיבות על העוגיות.
-
6
מכניסים לתנור ואופים 12-15 דקות, או עד שהעוגיות מזהיבות בצורה אחידה, מוציאים מהתנור ומקררים היטב, ורק אם רוצים מאבקים באבקת סוכר .
-
7
שומרים בקופסה אטומה .
-
8
זהו מוכן! כדאי נסו אחלה עוגיות במיוחד בימי החורף, לקינמון יש יש יכולת לעזור לגוף להתחמם.
-
9
בתיאבון! אז... כנסו למטבח וספרו איך היה.
1
מחממים תנור ל-175 מעלות.
2
במיקסר עם וו לישה מערבבים את כל מרכיבי העוגיות לבצק אחיד וחלק .
3
שימו לב!!! אפשר ללוש גם בעזרת הידיים עד לקבלת בצק אחיד וחלק.
4
מכינים כדורים קטנים (בערך בגודל זיתים גדולים) ומסדרים על גבי תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה, משטחים בעזרת מזלג ליצירת צורה יפה.
5
בקערית קטנה מערבבים יחד את הסוכר והקינמון לתערובת אחידה, מפזרים את התערובת הסוכר-קינמון בנדיבות על העוגיות.
6
מכניסים לתנור ואופים 12-15 דקות, או עד שהעוגיות מזהיבות בצורה אחידה, מוציאים מהתנור ומקררים היטב, ורק אם רוצים מאבקים באבקת סוכר .
7
שומרים בקופסה אטומה .
8
זהו מוכן! כדאי נסו אחלה עוגיות במיוחד בימי החורף, לקינמון יש יש יכולת לעזור לגוף להתחמם.
9
בתיאבון! אז... כנסו למטבח וספרו איך היה.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים