אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוגיות

3,273
צפיות

עוגיות פריכות במילוי נוטלה

המתכון של
עוגיות פריכות במילוי נוטלה

עוגיות חמאה פריכות וטעימות במילוי ממרח נוטלה

  • קטגוריהעוגיות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 100 גר' אבקת סוכר

  • 200 גר' חמאה

  • טיפה 1 משחת וניל

  • 60 מ"ג שמנת מתוקה

  • 200 גר' קמח

  • ממרח נוטלה בשקית זילוף
אופן ההכנה
  • 1

    שלב 1:.


  • 2

    מערבבים במיקסר במהירות נמוכה את הסוכר, החמאה, משחת הוניל, שמנת מתוקה וחצי מכמות הקמח. לאחר ערבוב לעיסה אחידה מוסיפים את יתר כמות הקמח וממשיכים לערבב במיקסר..


  • 3

    שלב 2:.


  • 4

    לשים את הבצק על משטח מקומח, עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לחצי שעה. לאחר הקירור מרדדים את הבצק לעובי של עד 2 ס"מ, קורצים עיגולים ומקשטים בחותמות לעוגיות של נוטלה..


  • 5

    טיפ חשוב: להכניס את המגש עם העוגיות טרם ההכנסה לתנור למקפיא לחמש דקות וזאת כדי שציור החותמת ישמר על העוגיות גם לאחר האפי .


  • 6

    שלב 3:.


  • 7

    אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, במשך 10-12 דקות, עד שהעוגיות מזהיבות.


  • 8

    שלב 4:.


  • 9

    לאחר הוצאת העוגיות מהתנור וקירור במשך כ-10 דקות, מורחים שכבה דקה של נוטלה על החלק התחתון של העוגיה ומחברים עם עוגיה נוספת עד לקבלת "עוגיית סנדוויץ'"..


  • 10

    טיפ : כדי לדאוג שתצא שכבה דקה של נוטלה על כל עוגיה , ניתן להיעזר בשקית זילוף , למלא אותה בממרח נוטלה..


1

שלב 1:.


2

מערבבים במיקסר במהירות נמוכה את הסוכר, החמאה, משחת הוניל, שמנת מתוקה וחצי מכמות הקמח. לאחר ערבוב לעיסה אחידה מוסיפים את יתר כמות הקמח וממשיכים לערבב במיקסר..


3

שלב 2:.


4

לשים את הבצק על משטח מקומח, עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לחצי שעה. לאחר הקירור מרדדים את הבצק לעובי של עד 2 ס"מ, קורצים עיגולים ומקשטים בחותמות לעוגיות של נוטלה..


5

טיפ חשוב: להכניס את המגש עם העוגיות טרם ההכנסה לתנור למקפיא לחמש דקות וזאת כדי שציור החותמת ישמר על העוגיות גם לאחר האפי .


6

שלב 3:.


7

אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, במשך 10-12 דקות, עד שהעוגיות מזהיבות.


8

שלב 4:.


9

לאחר הוצאת העוגיות מהתנור וקירור במשך כ-10 דקות, מורחים שכבה דקה של נוטלה על החלק התחתון של העוגיה ומחברים עם עוגיה נוספת עד לקבלת "עוגיית סנדוויץ'"..


10

טיפ : כדי לדאוג שתצא שכבה דקה של נוטלה על כל עוגיה , ניתן להיעזר בשקית זילוף , למלא אותה בממרח נוטלה..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים