לןגן

עוגיות פריכות במילוי נוטלה

מאת: מרי קוגן, פורסם: 23/01/2018 | 09:19
עוגיות פריכות במילוי נוטלה

תקציר המתכון: עוגיות חמאה פריכות וטעימות במילוי ממרח נוטלה

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. שלב 1:

  2. מערבבים במיקסר במהירות נמוכה את הסוכר, החמאה, משחת הוניל, שמנת מתוקה וחצי מכמות הקמח. לאחר ערבוב לעיסה אחידה מוסיפים את יתר כמות הקמח וממשיכים לערבב במיקסר.

  3. שלב 2:

  4. לשים את הבצק על משטח מקומח, עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לחצי שעה. לאחר הקירור מרדדים את הבצק לעובי של עד 2 ס"מ, קורצים עיגולים ומקשטים בחותמות לעוגיות של נוטלה.

  5. טיפ חשוב: להכניס את המגש עם העוגיות טרם ההכנסה לתנור למקפיא לחמש דקות וזאת כדי שציור החותמת ישמר על העוגיות גם לאחר האפי

  6. שלב 3:

  7. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, במשך 10-12 דקות, עד שהעוגיות מזהיבות

  8. שלב 4:

  9. לאחר הוצאת העוגיות מהתנור וקירור במשך כ-10 דקות, מורחים שכבה דקה של נוטלה על החלק התחתון של העוגיה ומחברים עם עוגיה נוספת עד לקבלת "עוגיית סנדוויץ'".

  10. טיפ : כדי לדאוג שתצא שכבה דקה של נוטלה על כל עוגיה , ניתן להיעזר בשקית זילוף , למלא אותה בממרח נוטלה.