הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהבקערה לנפות את הקמח ולהוסיף: סוכר, אבקת אפיה, סוכר וניל, קוקוס ולערבב עד שכל החומרים יתאחדו.
להוסיף את הביצים והמרגרינה וללוש היטב עד לבצק רך, נעים ופריך..
לקחת חתיכה מהבצק ולרדד לריבוע קטן.
למרוח ממרח תמרים שכבה דקה ולפזר מעל את הבוטנים ולגלגל לרולדה.
לחתוך לקוביות בינוניות ולאפות בחום של 180 מעלות עד שיהיו זהובים מעט.