הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהשלב 1 .
מנפים טף לקערה מוסיפים שקדים שמן ו-3 כפות דבש מערבבים היטב ויוצרים כדורים. משטחים בתבנית אפייה ואופים 15 דקות בחום של 180 מעלות (בתנור שחומם מראש). לאחר אפייה, מצננים את העוגיות וטוחנים במעבד מזון. .
שלב 2.
בקערה קטנה שמים שוקולד, חמאה, קקאו, סוכר ואת החלב ממיסים בבן מארי או במיקרו בפולסים של 30 שניות כל פעם עד למרקם חלק לגמרי, לערבב היטב היטב ולהוסיף לתערובת הפירורים שלנו, לאחד הכל יחד ולהניח במקרר כ-10 דקות להתייצבות בלבד. ליצור כדורים ולטבול בקוקוס. .