ספר מתכוני עוגיות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
ריבועי בצק עלים של מעדנות או בצק עלים רגיל ולחתוך ריבועים
-
-
מיכל גדול שמנת צמחית (או 2 קטנים)
-
-
-
-
לחלבי להשתמש בחלב במקום המים ובקצפת חלבית
אופן ההכנה
-
1
על כל ריבוע נפזר אבקת סוכר ...נאפה בחום 200 מעלות עד להזהבה.
-
2
נצנן ונחתוך לשניים כל ריבוע (הם מתנפחים באפיה) .
-
3
נמלא כל ריבוע בקרם שהקצפנו (ניתן להכניס את הקרם לשקית זילוף לא חייב ) נפזר אבקת סוכר או שוקולד מריר מומס ...לשמור בקירור.
-
4
לציפוי סוכר ...שקית אבקת סוכר 100 גרם להוסיף כף חלב ולערבב למרקם משחתי .
1
על כל ריבוע נפזר אבקת סוכר ...נאפה בחום 200 מעלות עד להזהבה.
2
נצנן ונחתוך לשניים כל ריבוע (הם מתנפחים באפיה) .
3
נמלא כל ריבוע בקרם שהקצפנו (ניתן להכניס את הקרם לשקית זילוף לא חייב ) נפזר אבקת סוכר או שוקולד מריר מומס ...לשמור בקירור.
4
לציפוי סוכר ...שקית אבקת סוכר 100 גרם להוסיף כף חלב ולערבב למרקם משחתי .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים