תקציר המתכון: הכי קל להכנה והכי טעים
קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
על כל ריבוע נפזר אבקת סוכר ...נאפה בחום 200 מעלות עד להזהבה
נצנן ונחתוך לשניים כל ריבוע (הם מתנפחים באפיה)
נמלא כל ריבוע בקרם שהקצפנו (ניתן להכניס את הקרם לשקית זילוף לא חייב ) נפזר אבקת סוכר או שוקולד מריר מומס ...לשמור בקירור
לציפוי סוכר ...שקית אבקת סוכר 100 גרם להוסיף כף חלב ולערבב למרקם משחתי