הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמההכנת הבצק: שמים את כל המרכיבים בקערה ולשים עד לקבלת בצק רך ואחיד. מחלקים את הבצק ל-3 חלקים ומרדדים ל-3 עלים..
הכנת המילוי: מקציפים את החלבונים והסוכר לקצף נוקשה ויציב, מוסיפים את אבקת הפודינג ומערבבים בתנועות קיפול עדינות..
מורחים כל עלה בשליש מהמילוי ומגלגלים בזהירות לרולדה, חותכים את הרולדה לפרוסות (כל פרוסה כ-3 ס"מ) ומניחים על גבי תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה. אופים בחום בינוני-נמוך, 150 מעלות, עד להזהבה קלה..