לןגן

עוגיות שושנים

מאת: לילך טייב, פורסם: 30/09/2017 | 12:39
עוגיות שושנים

תקציר המתכון: נימוחות ונמסות בפה!

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

לבצק

למילוי

אופן הכנה

  1. הכנת הבצק: שמים את כל המרכיבים בקערה ולשים עד לקבלת בצק רך ואחיד. מחלקים את הבצק ל-3 חלקים ומרדדים ל-3 עלים.

  2. הכנת המילוי: מקציפים את החלבונים והסוכר לקצף נוקשה ויציב, מוסיפים את אבקת הפודינג ומערבבים בתנועות קיפול עדינות.

  3. מורחים כל עלה בשליש מהמילוי ומגלגלים בזהירות לרולדה, חותכים את הרולדה לפרוסות (כל פרוסה כ-3 ס"מ) ומניחים על גבי תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה. אופים בחום בינוני-נמוך, 150 מעלות, עד להזהבה קלה.