ספר מתכוני עוגיות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
שיבולת שועל , פיצוחים: גרעינים, שקדים, אגוזים, שומשום, כף דבש
אופן ההכנה
-
1
מערבבים שליש מהפיצוחים עם שתי שליש שיבולת שועל ועם כף דבש ושתי חלבונים. .
-
2
מסדרים מהעיסה על נייר האפיה כל כף זה עוגיה עם מרווחים בינהם. אופים ב170 מעלות כ 10-15 דקות. יוצאים כ12-15 עוגיות. מצננים ושומרים בצנצנת.
1
מערבבים שליש מהפיצוחים עם שתי שליש שיבולת שועל ועם כף דבש ושתי חלבונים. .
2
מסדרים מהעיסה על נייר האפיה כל כף זה עוגיה עם מרווחים בינהם. אופים ב170 מעלות כ 10-15 דקות. יוצאים כ12-15 עוגיות. מצננים ושומרים בצנצנת.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים