לןגן

עוגיות משיבולת שועל ופיצוחים

מאת: Liran Magen, פורסם: 23/09/2017 | 07:05
עוגיות משיבולת שועל ופיצוחים

תקציר המתכון: טעים לנשנוש

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מערבבים שליש מהפיצוחים עם שתי שליש שיבולת שועל ועם כף דבש ושתי חלבונים.

  2. מסדרים מהעיסה על נייר האפיה כל כף זה עוגיה עם מרווחים בינהם. אופים ב170 מעלות כ 10-15 דקות. יוצאים כ12-15 עוגיות. מצננים ושומרים בצנצנת