הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהאת הקרקרים הטעימים האלה טעמנו כשהתארחנו במלון המדהים "כרתה מאריס" בכרתים. הם הוגשו בכל ארוחה, מתקתקים, עדינים וקריספים במיוחד. ביקשתי את המתכון מהשף, וקיבלתי. זהירות- ממכר!
*לערבב חומרים יבשים עם חמאה עד לתערובת גרגירית..
*להוסיף מים ולעבד לבצק..
*לרדד בין 2 דפי אפיה לעובי של 5 מ"מ..
*לחרוץ ריבועים בגלגלת ולדקור במזלג..
*לאפות בחום 160 מעלות במשך 40 דקות..
*להוריד ל130 מעלות ולאפות עוד 20 דקות..
* לקרר ולשמור בצנצנת אטומה..