לןגן

קרקרים "כרתה מאריס"

מאת: יפית מאור, פורסם: 19/09/2017 | 02:14
קרקרים "כרתה מאריס"

תקציר המתכון: את הקרקרים הטעימים האלה טעמנו כשהתארחנו במלון המדהים "כרתה מאריס" בכרתים. הם הוגשו בכל ארוחה, מתקתקים, עדינים וקריספים במיוחד. ביקשתי את המתכון מהשף, וקיבלתי. זהירות- ממכר!

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. *לערבב חומרים יבשים עם חמאה עד לתערובת גרגירית.

  2. *להוסיף מים ולעבד לבצק.

  3. *לרדד בין 2 דפי אפיה לעובי של 5 מ"מ.

  4. *לחרוץ ריבועים בגלגלת ולדקור במזלג.

  5. *לאפות בחום 160 מעלות במשך 40 דקות.

  6. *להוריד ל130 מעלות ולאפות עוד 20 דקות.

  7. * לקרר ולשמור בצנצנת אטומה.