תקציר המתכון: את הקרקרים הטעימים האלה טעמנו כשהתארחנו במלון המדהים "כרתה מאריס" בכרתים. הם הוגשו בכל ארוחה, מתקתקים, עדינים וקריספים במיוחד. ביקשתי את המתכון מהשף, וקיבלתי. זהירות- ממכר!
קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
*לערבב חומרים יבשים עם חמאה עד לתערובת גרגירית.
*להוסיף מים ולעבד לבצק.
*לרדד בין 2 דפי אפיה לעובי של 5 מ"מ.
*לחרוץ ריבועים בגלגלת ולדקור במזלג.
*לאפות בחום 160 מעלות במשך 40 דקות.
*להוריד ל130 מעלות ולאפות עוד 20 דקות.
* לקרר ולשמור בצנצנת אטומה.