הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהעוגיות שוקולד וחמאה.. טיעמות מאוד וקלות להכנה
שמים את השוקולד חתוך לקוביות עם החמאה במיקרוגל – כל 10 שניות מוצאים ומערבבים כדי שהשוקולד לא יישרף.. ( 3 -4 פעמים ) ומערבבים עם כף עד שהופך לחלק.
מפרידים את הביצים.
מקציפים את החלבונים ומוסיפים את הסוכר בהדרגה.
מערבבים את החלמונים ומוסיפים לתערובת של החלבונים – לאחר מכן מוסיפים את התערובת של השוקולד בהדרגה ותוך כדי ערבוב.
מוסיפים את הקמח – קינמון ואבקת אפיה ומערבבים היטב.
מכסים עם ניילון ומכניסים למקרר לשעה.
מחממים תנור ל 180 מעלות ומרפדים תבנית של התנור בנייר אפייה.
בעזרת 2 כפיות עושים כדורים קטנים ומניחים על המגש.
אופים 15 דקות.. מוציאים מהתנור וטובלים בסוכר.
מניחים על רשת- ואז ושומרים בקירור.
מוציאים בערך 15 - 20 לפני ההגשה.