אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוגיות

1,616
צפיות

עוגיות שוקולד וחמאה..

המתכון של
 עוגיות שוקולד וחמאה..

עוגיות שוקולד וחמאה.. טיעמות מאוד וקלות להכנה

  • קטגוריהעוגיות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • מצרכים ל 50 עוגיות (בערך)
  • 200 גרם שוקולד מריר באיכות טובה
  • 100 גרם חמאה רכה
  • ¾ כוס סוכר
  • 2 כוסות קמח
  • חצי כפית אבקת אפיה
  • 3 ביצים
  • חצי כפית של קינמון
  • אבקת סוכר לקישוט
אופן ההכנה
  • 1

    שמים את השוקולד חתוך לקוביות עם החמאה במיקרוגל – כל 10 שניות מוצאים ומערבבים כדי שהשוקולד לא יישרף.. ( 3 -4 פעמים ) ומערבבים עם כף עד שהופך לחלק.


  • 2

    מפרידים את הביצים.


  • 3

    מקציפים את החלבונים ומוסיפים את הסוכר בהדרגה.


  • 4

    מערבבים את החלמונים ומוסיפים לתערובת של החלבונים – לאחר מכן מוסיפים את התערובת של השוקולד בהדרגה ותוך כדי ערבוב.


  • 5

    מוסיפים את הקמח – קינמון ואבקת אפיה ומערבבים היטב.


  • 6

    מכסים עם ניילון ומכניסים למקרר לשעה.


  • 7

    מחממים תנור ל 180 מעלות ומרפדים תבנית של התנור בנייר אפייה.


  • 8

    בעזרת 2 כפיות עושים כדורים קטנים ומניחים על המגש.


  • 9

    אופים 15 דקות.. מוציאים מהתנור וטובלים בסוכר.


  • 10

    מניחים על רשת- ואז ושומרים בקירור.


  • 11

    מוציאים בערך 15 - 20 לפני ההגשה.


1

שמים את השוקולד חתוך לקוביות עם החמאה במיקרוגל – כל 10 שניות מוצאים ומערבבים כדי שהשוקולד לא יישרף.. ( 3 -4 פעמים ) ומערבבים עם כף עד שהופך לחלק.


2

מפרידים את הביצים.


3

מקציפים את החלבונים ומוסיפים את הסוכר בהדרגה.


4

מערבבים את החלמונים ומוסיפים לתערובת של החלבונים – לאחר מכן מוסיפים את התערובת של השוקולד בהדרגה ותוך כדי ערבוב.


5

מוסיפים את הקמח – קינמון ואבקת אפיה ומערבבים היטב.


6

מכסים עם ניילון ומכניסים למקרר לשעה.


7

מחממים תנור ל 180 מעלות ומרפדים תבנית של התנור בנייר אפייה.


8

בעזרת 2 כפיות עושים כדורים קטנים ומניחים על המגש.


9

אופים 15 דקות.. מוציאים מהתנור וטובלים בסוכר.


10

מניחים על רשת- ואז ושומרים בקירור.


11

מוציאים בערך 15 - 20 לפני ההגשה.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים