ספר מתכוני עוגיות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
100 גרם שקדים מולבנים טחונים גס
-
100גרם אגוזי מלך טחונים גם
-
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
1)מחממים בסיר קטן את המחמאה ,דבש וסוכר עד לרתיחה כ דקה 1/2 ומכבים את האש ומוסיפים את הפיסטוקים שקדים אגוזי מלך ושומשום, מערבבים היטב ומקררים❄.
-
2
2)פורסים את עלי סיגר ושמים תערובת במרכז ומקפלים ושני הצדדים ומגלגלים ומדביקים את הסוף עם קמח ומים ומטגנים בשמן עמוק .
-
3
3)הכנת הסירופ.
-
4
שמים בסיר את המים ? סוכר ומיץ למון ומבשלים עד לקבלת סירופ מעט דביק וטובלים את האגרולים .
-
5
ומגישים😊.
-
6
בהצלחה.
-
7
Jacqueline fadelon.
1
1)מחממים בסיר קטן את המחמאה ,דבש וסוכר עד לרתיחה כ דקה 1/2 ומכבים את האש ומוסיפים את הפיסטוקים שקדים אגוזי מלך ושומשום, מערבבים היטב ומקררים❄.
2
2)פורסים את עלי סיגר ושמים תערובת במרכז ומקפלים ושני הצדדים ומגלגלים ומדביקים את הסוף עם קמח ומים ומטגנים בשמן עמוק .
3
3)הכנת הסירופ.
4
שמים בסיר את המים ? סוכר ומיץ למון ומבשלים עד לקבלת סירופ מעט דביק וטובלים את האגרולים .
5
ומגישים😊.
6
בהצלחה.
7
Jacqueline fadelon.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים