לןגן

אגרולים במילוי פיסטוקים שקדים מולבנים אגוזי מלך ושומשום

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 24/08/2017 | 02:24
אגרולים במילוי פיסטוקים שקדים מולבנים אגוזי מלך ושומשום

תקציר המתכון: כל מילה מיותרת

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1)מחממים בסיר קטן את המחמאה ,דבש וסוכר עד לרתיחה כ דקה 1/2 ומכבים את האש ומוסיפים את הפיסטוקים שקדים אגוזי מלך ושומשום, מערבבים היטב ומקררים❄

  2. 2)פורסים את עלי סיגר ושמים תערובת במרכז ומקפלים ושני הצדדים ומגלגלים ומדביקים את הסוף עם קמח ומים ומטגנים בשמן עמוק

  3. 3)הכנת הסירופ

  4. שמים בסיר את המים ? סוכר ומיץ למון ומבשלים עד לקבלת סירופ מעט דביק וטובלים את האגרולים

  5. ומגישים😊

  6. בהצלחה

  7. Jacqueline fadelon