להצלחת המתכון חשוב להשתמש בכוסות ובכפות מדידה אוניברסליות.
6 כוסות קמח לבן מנופה.
2 שקיות אבקת אפייה.
1 חבילה (200 גרם) של מחמאה מומסת או 1 חבילה (200 גרם) של חמאה מומסת, (דודה איריס עושה את העוגיות תמיד עם חמאה מומסת).
1 כוס שמן קנולה.
1 וחצי כוס סוכר.
2 שקיות סוכר וניל.
1 כוס מיץ תפוזים.
1 כוס שומשום.
1/4 כוס קוקוס.
אופן ההכנה
1
בקערה גדולה שמים את כל מרכיבי העוגיות ולשים עד לקבלת בצק אחיד ונוח.
2
מתקינים על המכונה את המטחנה עם החלק שמעצב את העוגיות.
3
מעבירים למכונה חלק מהבצק ודוחסים אותו פנימה, חותכים בעזרת מספריים סרט באורך של כ- 15 ס"מ וסוגרים בזהירות לעיגול או פשוט להניח את העוגייה ללא סגירה לעיגול.
4
מניחים על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה.
5
אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ- 15 עד 20 דקות או עד להזהבה.
6
זה הזמו להתאפק!! חשוב לקרר היטב את העוגיות לפני הכנסתם לקופסה אחרת הן מתפרקות.
7
בתיאבון! אז... כנסו למטבח וספרו איך היה.
1
בקערה גדולה שמים את כל מרכיבי העוגיות ולשים עד לקבלת בצק אחיד ונוח.
2
מתקינים על המכונה את המטחנה עם החלק שמעצב את העוגיות.
3
מעבירים למכונה חלק מהבצק ודוחסים אותו פנימה, חותכים בעזרת מספריים סרט באורך של כ- 15 ס"מ וסוגרים בזהירות לעיגול או פשוט להניח את העוגייה ללא סגירה לעיגול.
4
מניחים על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה.
5
אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ- 15 עד 20 דקות או עד להזהבה.
6
זה הזמו להתאפק!! חשוב לקרר היטב את העוגיות לפני הכנסתם לקופסה אחרת הן מתפרקות.