200 גרם מרגרינה מומסת או 200 גרם מחמאה מומסת (קנו של חברת מזולה, אני יודעת שזה לא בריא אבל... זה הכי טעים) או 200 גרם נטורינה מומסת או 200 גרם חמאה מומסת (הקיצר מה שאוהבים).
1/3 כוס שמן קנולה.
לקישוט עוגיות העבאדי
1 ביצה + 2 כפות מים.
שומשום בנדיבות.
אופן ההכנה
1
להכניס לקערה את כל מרכיבי הבצק, ללוש היטב עד שמתקבל בצק נוח לעבודה .
2
משהים כרבע שעה את הבצק בצד למנוחה, לאחר רבע שעה מנוחה, מפזרים מעט קמח על משטח העבודה אבל ממש מעט, קורצים עיגולים קטנים, מגלגלים לגליל בערך בקוטר 1 ס"מ, סוגרים ומהדקים לטבעת בלחיצה בחיבור.
3
מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה במרווחים, מורחים בביצה טרופה מדוללת ב-2 כפות מים ומפזרים שומשום בנדיבות .
4
מחממים תנור אפייה ל-180 טורבו, מכניסים את התבנית לתנור ואופים כ-30-35 או עד להזהבה .
5
זהו מוכן! מבטיחה לכם שיותר לא תקנו עוגיות עבאדי, מתכון "שמור וגזור".
6
בתיאבון! אז... כנסו למטבח וספרו איך היה.
1
להכניס לקערה את כל מרכיבי הבצק, ללוש היטב עד שמתקבל בצק נוח לעבודה .
2
משהים כרבע שעה את הבצק בצד למנוחה, לאחר רבע שעה מנוחה, מפזרים מעט קמח על משטח העבודה אבל ממש מעט, קורצים עיגולים קטנים, מגלגלים לגליל בערך בקוטר 1 ס"מ, סוגרים ומהדקים לטבעת בלחיצה בחיבור.
3
מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה במרווחים, מורחים בביצה טרופה מדוללת ב-2 כפות מים ומפזרים שומשום בנדיבות .
4
מחממים תנור אפייה ל-180 טורבו, מכניסים את התבנית לתנור ואופים כ-30-35 או עד להזהבה .
5
זהו מוכן! מבטיחה לכם שיותר לא תקנו עוגיות עבאדי, מתכון "שמור וגזור".