אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוגיות

2,228
צפיות

עוגיות רחת לוקום בניחוח לימון

עוגיות רחת לוקום בניחוח לימון

עוגיות רחת לוקום בצק מהסרטיםם בניחוח לימוני

  • קטגוריהעוגיות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • עוד סוג עוגיות לאוסף😉
  • #עוגיות_רחת_לוקום_בניחוח_לימון_מטריפות
  • מתכון/סיון מלול🌸🌸🌸
  • להמיס 200 גר' חמאה
  • (אפשר מחמאה לגרסה פרווה)
  • לאחר שהחמאה נוזלית נצנן ונוסיף 3 כפות של סוכר, כפית תמצית וניל, 1 אבקת אפייה, כף גרידת קליפת לימון/תפוז, 2 ביצים L נערבב הכל יחד ונתחיל להוסיף #עד 3 וחצי כוסות קמח בכוס חד פעמית שתייה חמה...עד לקבל בצק נעים למגע. הבצק לא צריך להיות דביק מידי ולא פירורי מידי לכן צריך להוסיף את הכוסות קמח בהדרגה! 🌸סיון מלול🌸
  • נעטוף בניילון נצמד... נניח 20 דק' במקרר בנתיים נתחיל לחמם את התנור מראש.
  • נרדד על לצורת עיגול נחתוך למשולשים שווים כמו שמחלקים פיצה... נניח רחת לוקום חתיכה בקצה הרחב של הבצק ונגלגל פנימה כמו קוראסון לקצה הצר
  • (מהקצה הרחב לצר). כעת נאפה על חום 180 מעלות כ- 15-18 דק' להזהבה עדינה! נוציא נמתין שיתקרר לחלוטין נפדר עם אבקת סוכר בנדיבות ונשמור בקופסא אטומה.
אופן ההכנה
  • 1

    עוד סוג עוגיות לאוסף😉.


  • 2

    #עוגיות_רחת_לוקום_בניחוח_לימון_מטריפות.


  • 3

    מתכון/סיון מלול🌸🌸🌸.


  • 4

    להמיס 200 גר' חמאה .


  • 5

    (אפשר מחמאה לגרסה פרווה).


  • 6

    לאחר שהחמאה נוזלית נצנן ונוסיף 3 כפות של סוכר, כפית תמצית וניל, 1 אבקת אפייה, כף גרידת קליפת לימון/תפוז, 2 ביצים L נערבב הכל יחד ונתחיל להוסיף #עד 3 וחצי כוסות קמח בכוס חד פעמית שתייה חמה...עד לקבל בצק נעים למגע. הבצק לא צריך להיות דביק מידי ולא פירורי מידי לכן צריך להוסיף את הכוסות קמח בהדרגה! 🌸סיון מלול🌸.


  • 7

    נעטוף בניילון נצמד... נניח 20 דק' במקרר בנתיים נתחיל לחמם את התנור מראש..


  • 8

    נרדד על לצורת עיגול נחתוך למשולשים שווים כמו שמחלקים פיצה... נניח רחת לוקום חתיכה בקצה הרחב של הבצק ונגלגל פנימה כמו קוראסון לקצה הצר .


  • 9

    (מהקצה הרחב לצר). כעת נאפה על חום 180 מעלות כ- 15-18 דק' להזהבה עדינה! נוציא נמתין שיתקרר לחלוטין נפדר עם אבקת סוכר בנדיבות ונשמור בקופסא אטומה..


1

עוד סוג עוגיות לאוסף😉.


2

#עוגיות_רחת_לוקום_בניחוח_לימון_מטריפות.


3

מתכון/סיון מלול🌸🌸🌸.


4

להמיס 200 גר' חמאה .


5

(אפשר מחמאה לגרסה פרווה).


6

לאחר שהחמאה נוזלית נצנן ונוסיף 3 כפות של סוכר, כפית תמצית וניל, 1 אבקת אפייה, כף גרידת קליפת לימון/תפוז, 2 ביצים L נערבב הכל יחד ונתחיל להוסיף #עד 3 וחצי כוסות קמח בכוס חד פעמית שתייה חמה...עד לקבל בצק נעים למגע. הבצק לא צריך להיות דביק מידי ולא פירורי מידי לכן צריך להוסיף את הכוסות קמח בהדרגה! 🌸סיון מלול🌸.


7

נעטוף בניילון נצמד... נניח 20 דק' במקרר בנתיים נתחיל לחמם את התנור מראש..


8

נרדד על לצורת עיגול נחתוך למשולשים שווים כמו שמחלקים פיצה... נניח רחת לוקום חתיכה בקצה הרחב של הבצק ונגלגל פנימה כמו קוראסון לקצה הצר .


9

(מהקצה הרחב לצר). כעת נאפה על חום 180 מעלות כ- 15-18 דק' להזהבה עדינה! נוציא נמתין שיתקרר לחלוטין נפדר עם אבקת סוכר בנדיבות ונשמור בקופסא אטומה..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים