לאחר שהחמאה נוזלית נצנן ונוסיף 3 כפות של סוכר, כפית תמצית וניל, 1 אבקת אפייה, כף גרידת קליפת לימון/תפוז, 2 ביצים L נערבב הכל יחד ונתחיל להוסיף #עד 3 וחצי כוסות קמח בכוס חד פעמית שתייה חמה...עד לקבל בצק נעים למגע. הבצק לא צריך להיות דביק מידי ולא פירורי מידי לכן צריך להוסיף את הכוסות קמח בהדרגה! 🌸סיון מלול🌸
נרדד על לצורת עיגול נחתוך למשולשים שווים כמו שמחלקים פיצה... נניח רחת לוקום חתיכה בקצה הרחב של הבצק ונגלגל פנימה כמו קוראסון לקצה הצר
(מהקצה הרחב לצר). כעת נאפה על חום 180 מעלות כ- 15-18 דק' להזהבה עדינה! נוציא נמתין שיתקרר לחלוטין נפדר עם אבקת סוכר בנדיבות ונשמור בקופסא אטומה.
אופן ההכנה
1
עוד סוג עוגיות לאוסף😉.
2
#עוגיות_רחת_לוקום_בניחוח_לימון_מטריפות.
3
מתכון/סיון מלול🌸🌸🌸.
4
להמיס 200 גר' חמאה .
5
(אפשר מחמאה לגרסה פרווה).
6
לאחר שהחמאה נוזלית נצנן ונוסיף 3 כפות של סוכר, כפית תמצית וניל, 1 אבקת אפייה, כף גרידת קליפת לימון/תפוז, 2 ביצים L נערבב הכל יחד ונתחיל להוסיף #עד 3 וחצי כוסות קמח בכוס חד פעמית שתייה חמה...עד לקבל בצק נעים למגע. הבצק לא צריך להיות דביק מידי ולא פירורי מידי לכן צריך להוסיף את הכוסות קמח בהדרגה! 🌸סיון מלול🌸.
נרדד על לצורת עיגול נחתוך למשולשים שווים כמו שמחלקים פיצה... נניח רחת לוקום חתיכה בקצה הרחב של הבצק ונגלגל פנימה כמו קוראסון לקצה הצר .
9
(מהקצה הרחב לצר). כעת נאפה על חום 180 מעלות כ- 15-18 דק' להזהבה עדינה! נוציא נמתין שיתקרר לחלוטין נפדר עם אבקת סוכר בנדיבות ונשמור בקופסא אטומה..
1
עוד סוג עוגיות לאוסף😉.
2
#עוגיות_רחת_לוקום_בניחוח_לימון_מטריפות.
3
מתכון/סיון מלול🌸🌸🌸.
4
להמיס 200 גר' חמאה .
5
(אפשר מחמאה לגרסה פרווה).
6
לאחר שהחמאה נוזלית נצנן ונוסיף 3 כפות של סוכר, כפית תמצית וניל, 1 אבקת אפייה, כף גרידת קליפת לימון/תפוז, 2 ביצים L נערבב הכל יחד ונתחיל להוסיף #עד 3 וחצי כוסות קמח בכוס חד פעמית שתייה חמה...עד לקבל בצק נעים למגע. הבצק לא צריך להיות דביק מידי ולא פירורי מידי לכן צריך להוסיף את הכוסות קמח בהדרגה! 🌸סיון מלול🌸.