ספר מתכוני עוגיות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
-
-
50 גר' צימוקים להשרות במעט יין אדום
-
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
בקערה שמים את הקמח המנופה מוסיפים את השמן החומץ והמים ומערבבים לקבלת בצק אחיד..
-
2
אם חסר מים מוסיפים מעט..
-
3
עוטפים את הבצק ומשאירים כל הלילה..
-
4
אפשר להשאיר בין 3-4 שעות..
-
5
הכנת המילוי.
-
6
במעבד מזון שמים את השקדים, אגוזים, בוטנים וסוכר וטוחנים שמים בקערה מוסיפים את הריבה ואת הצימוקים המושרים ביין ומערבבים עד לאיחוד החומרים..
-
7
לוקחים פיסת בצק ומרדדים לעיגול או מלבן שמים מהמלית ומגלגלים לצורת סיגר, מטגנים בשמן עמוק עד להזהבה..
-
8
הכנת הסירופ.
-
9
מבשלים את כל החומרים לסירופ במשך 25 דקות, עד שנותר סירופ צמיג..
-
10
טובלים את הסיגרים בסירופ הסוכר ומפזרים מעל סוכריות צבעוניות או שומשום.
1
בקערה שמים את הקמח המנופה מוסיפים את השמן החומץ והמים ומערבבים לקבלת בצק אחיד..
2
אם חסר מים מוסיפים מעט..
3
עוטפים את הבצק ומשאירים כל הלילה..
4
אפשר להשאיר בין 3-4 שעות..
5
הכנת המילוי.
6
במעבד מזון שמים את השקדים, אגוזים, בוטנים וסוכר וטוחנים שמים בקערה מוסיפים את הריבה ואת הצימוקים המושרים ביין ומערבבים עד לאיחוד החומרים..
7
לוקחים פיסת בצק ומרדדים לעיגול או מלבן שמים מהמלית ומגלגלים לצורת סיגר, מטגנים בשמן עמוק עד להזהבה..
8
הכנת הסירופ.
9
מבשלים את כל החומרים לסירופ במשך 25 דקות, עד שנותר סירופ צמיג..
10
טובלים את הסיגרים בסירופ הסוכר ומפזרים מעל סוכריות צבעוניות או שומשום.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים