ספר מתכוני עוגיות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
4 כוסות בוטנים קלויים וטחונים
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
קולים את הבוטנים (200 מעלות) ל-10 דקות תוך כדי בחישה בכף עץ כל 3- דקות ..
-
2
להניח התבנית לצינון ולכשהתקררו מעט ניתן להסיר מהן הקליפה ע"י שפשוף קל ונשיפה אל התבנית..
-
3
טוחנים במטחנת בשר או במעבד מזון מעבירים לקערה ומערבבים יחד עם כל החומרים לעיסה לא דביקה ולא קשה..
-
4
מכסים הקערית בניילון נצמד ומכניסים למקרר לחצי שעה לערך לספיגה והתעבות..
-
5
יוצרים כדורים בינוניים(תופחות באפיה) מגלגלים באבקת סוכר (פעמיים) ומניחים בעטרות נייר..
-
6
תוך כדי הגלגול- מחממים תנור ל-160 מעלות.
-
7
מכניסים לתנור לאפייה כ-10-20 ולא יותר!!!!.
-
8
גם אם הן רכות –לא לחשוש יתקשו מעט במהלך הקירור. .
-
9
בהצלחה.
-
10
רינה.
1
קולים את הבוטנים (200 מעלות) ל-10 דקות תוך כדי בחישה בכף עץ כל 3- דקות ..
2
להניח התבנית לצינון ולכשהתקררו מעט ניתן להסיר מהן הקליפה ע"י שפשוף קל ונשיפה אל התבנית..
3
טוחנים במטחנת בשר או במעבד מזון מעבירים לקערה ומערבבים יחד עם כל החומרים לעיסה לא דביקה ולא קשה..
4
מכסים הקערית בניילון נצמד ומכניסים למקרר לחצי שעה לערך לספיגה והתעבות..
5
יוצרים כדורים בינוניים(תופחות באפיה) מגלגלים באבקת סוכר (פעמיים) ומניחים בעטרות נייר..
6
תוך כדי הגלגול- מחממים תנור ל-160 מעלות.
7
מכניסים לתנור לאפייה כ-10-20 ולא יותר!!!!.
8
גם אם הן רכות –לא לחשוש יתקשו מעט במהלך הקירור. .
9
בהצלחה.
10
רינה.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים