לןגן

פקעות בוטנים

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 12/03/2017 | 16:09
פקעות בוטנים

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. קולים את הבוטנים (200 מעלות) ל-10 דקות תוך כדי בחישה בכף עץ כל 3- דקות .

  2. להניח התבנית לצינון ולכשהתקררו מעט ניתן להסיר מהן הקליפה ע"י שפשוף קל ונשיפה אל התבנית.

  3. טוחנים במטחנת בשר או במעבד מזון מעבירים לקערה ומערבבים יחד עם כל החומרים לעיסה לא דביקה ולא קשה.

  4. מכסים הקערית בניילון נצמד ומכניסים למקרר לחצי שעה לערך לספיגה והתעבות.

  5. יוצרים כדורים בינוניים(תופחות באפיה) מגלגלים באבקת סוכר (פעמיים) ומניחים בעטרות נייר.

  6. תוך כדי הגלגול- מחממים תנור ל-160 מעלות

  7. מכניסים לתנור לאפייה כ-10-20 ולא יותר!!!!

  8. גם אם הן רכות –לא לחשוש יתקשו מעט במהלך הקירור.

  9. בהצלחה

  10. רינה