אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוגיות

2,000
צפיות

עוגיות פרסבורגר פרג

המתכון של
עוגיות פרסבורגר פרג

עוגיות פרסבורגר פרג כל ביס נמס והטעם במתיקות מעודנת באחריות מלאה 🌹❤

  • קטגוריהעוגיות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • חומרים לבצק
  • 25 גרם שמרים
  • קורט מלח
  • 3.5 כוסות קמח
  • 250 גרם חמאה
  • 3/4 כוס סוכר
  • 2 חלמונים
  • קליפת לימון אחד מגורדת
  • 1 שקית סוכר וניל
  • למלית פרג
  • 200 גרם פרג
  • 1/2 כוס מים
  • 2 כוסות סוכר
  • 1.5 כפות לימון מגורד
  • 1/2 כוס פירורי ביסקוויטים
  • 1 ביצה למריחה על הסהרונים
אופן ההכנה
  • 1

    אופן הכנה :.


  • 2

    שמים את הקמח יחד עם השמרים ושאר החומרים לאט לאט .


  • 3

    לשים לבצק רך ונעים שומרים במקרר חצי שעה .


  • 4

    ממליצה להשאיר את הבצק במנוחה לילה במקרר .


  • 5

    הכנת המלית : .


  • 6

    בסיר לשים מים סוכר לימון מבשלים 20 דקות מוסיפים את פירורי העוגה בוחשים היטב עד שהפירורים נמסים .


  • 7

    מוסיפים את הפרג מערבבים שתי דקות מורידים מהאש לצינון .


  • 8

    מחממים תנור ל180 מעלות .


  • 9

    מרדדים את ההצק לעלה חורצים עיגולים שמים מילוי מגלגלים לנחש ועושים את צורת הסהרון .


  • 10

    מברישים בביצה .


  • 11

    אופים 10-15 דקות עד שהעוגיות מזהיבות .


  • 12

    בהצלחה ❤.


1

אופן הכנה :.


2

שמים את הקמח יחד עם השמרים ושאר החומרים לאט לאט .


3

לשים לבצק רך ונעים שומרים במקרר חצי שעה .


4

ממליצה להשאיר את הבצק במנוחה לילה במקרר .


5

הכנת המלית : .


6

בסיר לשים מים סוכר לימון מבשלים 20 דקות מוסיפים את פירורי העוגה בוחשים היטב עד שהפירורים נמסים .


7

מוסיפים את הפרג מערבבים שתי דקות מורידים מהאש לצינון .


8

מחממים תנור ל180 מעלות .


9

מרדדים את ההצק לעלה חורצים עיגולים שמים מילוי מגלגלים לנחש ועושים את צורת הסהרון .


10

מברישים בביצה .


11

אופים 10-15 דקות עד שהעוגיות מזהיבות .


12

בהצלחה ❤.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים