ספר מתכוני עוגיות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
2 חמאה גדולה ס"ה 400 גרם בטמפרטורת החדר
-
-
-
-
-
כוס מיץ תפוזים סחוט טבעי..
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
ללוש את הבצק עם וו גיטרה את הקמח להוסיף בסוף.
-
2
לא ללוש מידי כדי לא לפגום במרקם...
-
3
לעטוף עם נילון נצמד שעה במקרר...
-
4
ללוש על ניר אפיה מקומח מעט לקרוץ עם כוס עיגולים..
-
5
לשים מלית לסגור לצורת אוזן המן...
-
6
180 מעלות תנור שחומם מראש 15 דקות..
-
7
אין צורך בהזהבה...
-
8
גם אם נדמה שהם לא אפויים בחוץ הם מקבלים מרקם נימוח...
-
9
מלית לבשל את כל המרכיבים חוץ מאגוזים וצמוקים במשך 5 דקות עד הסמכה לערבב כדי שלא יחרך..להוריד מהאש להוסיך אגוזים וצמוקים למי שאוהב לא חייב...
-
10
ניתן לעבות את העיסה עם פירורי ביסקויטים או פירורי לחם.
1
ללוש את הבצק עם וו גיטרה את הקמח להוסיף בסוף.
2
לא ללוש מידי כדי לא לפגום במרקם...
3
לעטוף עם נילון נצמד שעה במקרר...
4
ללוש על ניר אפיה מקומח מעט לקרוץ עם כוס עיגולים..
5
לשים מלית לסגור לצורת אוזן המן...
6
180 מעלות תנור שחומם מראש 15 דקות..
7
אין צורך בהזהבה...
8
גם אם נדמה שהם לא אפויים בחוץ הם מקבלים מרקם נימוח...
9
מלית לבשל את כל המרכיבים חוץ מאגוזים וצמוקים במשך 5 דקות עד הסמכה לערבב כדי שלא יחרך..להוריד מהאש להוסיך אגוזים וצמוקים למי שאוהב לא חייב...
10
ניתן לעבות את העיסה עם פירורי ביסקויטים או פירורי לחם.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים