הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהלהקרים חמאה וסוכר ומלח, להוסיף ביצה ווניל, להוסיף קמח עד לקבלת בצק אחיד וחלק.
לחמם תנור לחום 170 ולרפד תבניות תנור בנייר אפייה, לקרוץ בעזרת זוג חותכנים המתאימים לסנדוויץ(אחד עגול והשני עגול עם חור). במספר מקביל, לאפות כעשר דקות עד להזהבה, להכניס ריבה לשקית זילוף ולזלף בעוגיה העגולה, בעוגיות עם החור לפזר אבקת סוכר ולהניח על זו עם הריבה.... בהצלחה.