ספר מתכוני עוגיות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
-
-
3/4 כוס סוכר (אפשר רק חצי כוס )
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
חלבון ביצה להקציף עם כף סוכר
-
-
שוקולד למריחה המיועד לאפייה
-
-
חלמון ביצה לסגירת הבצק לאחר המילוי
אופן ההכנה
-
1
מכניסים לקערת המקסר את כל החומרים לפי הסדר הרשום לעבד עם וו לישה עד שהכל מתאחד היטב.
-
2
לעטוף בניילון נצמד ולהניח במקרר ל 10 דקות.
-
3
לחלק ל 5 כדורים לרדד(להוציא מהמקרר כל פעם כדור אחד לסיים ואז את השני בכדי שהבצק לא יתחמם).
-
4
למלא באחד מהמילואים.
-
5
למרוח חלמון ביצה מסביב העיגול ולקפל לצורת אוזן המן.
-
6
הכנת הפרג.
-
7
לבשל את הסוכר עם החלב להביא לרתיחה להוסיף את הפרג וחופן צימוקים לבשל תוך כדי ערבוב עד שאין נוזלים.
-
8
מילוי אגוזים 🔸.
-
9
לטחון את האגוזים עם הסוכר להוסיף צימוקים.
-
10
ואת החלבון שהקצפנו לערבב היטב.
-
11
מילוי תמרים🔸.
-
12
לערבב את כל החומרים .
1
מכניסים לקערת המקסר את כל החומרים לפי הסדר הרשום לעבד עם וו לישה עד שהכל מתאחד היטב.
2
לעטוף בניילון נצמד ולהניח במקרר ל 10 דקות.
3
לחלק ל 5 כדורים לרדד(להוציא מהמקרר כל פעם כדור אחד לסיים ואז את השני בכדי שהבצק לא יתחמם).
4
למלא באחד מהמילואים.
5
למרוח חלמון ביצה מסביב העיגול ולקפל לצורת אוזן המן.
6
הכנת הפרג.
7
לבשל את הסוכר עם החלב להביא לרתיחה להוסיף את הפרג וחופן צימוקים לבשל תוך כדי ערבוב עד שאין נוזלים.
8
מילוי אגוזים 🔸.
9
לטחון את האגוזים עם הסוכר להוסיף צימוקים.
10
ואת החלבון שהקצפנו לערבב היטב.
11
מילוי תמרים🔸.
12
לערבב את כל החומרים .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים