ספר מתכוני עוגיות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
לדבש
-
-
-
-
-
להרתיח עד שנהיה דבש סמיך ודביק.
-
מילוי
-
חופן שקדים קלויים וקצוצים
-
-
-
-
-
50 גרם שבבי שקדים מולבנים קלויים מעט
אופן ההכנה
-
1
ללוש את חומרי הבצק היטב..
-
2
לחלק את הבצק ל-4 חלקים. לרדד כל חלק ולחתוך רצועות ברוחב של 1.5 ס"מ..
-
3
ללפף כל רצועה על גבי קונוס ממתכת. .
-
4
לטגן בשמן עמוק..
-
5
לטבול כל קונוס בדבש..
-
6
למלא כל קונוס במילוי .
1
ללוש את חומרי הבצק היטב..
2
לחלק את הבצק ל-4 חלקים. לרדד כל חלק ולחתוך רצועות ברוחב של 1.5 ס"מ..
3
ללפף כל רצועה על גבי קונוס ממתכת. .
4
לטגן בשמן עמוק..
5
לטבול כל קונוס בדבש..
6
למלא כל קונוס במילוי .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים