לןגן

קונוס מבצק שומשום במילוי פיצוחים או מרוזיה

מאת: שושי מזרחי, פורסם: 08/01/2017 | 15:22
קונוס מבצק שומשום במילוי פיצוחים או מרוזיה

תקציר המתכון: עוגיה מרשימה וטעיממממממממה

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

בצק

לדבש

מילוי

אופן הכנה

  1. ללוש את חומרי הבצק היטב.

  2. לחלק את הבצק ל-4 חלקים. לרדד כל חלק ולחתוך רצועות ברוחב של 1.5 ס"מ.

  3. ללפף כל רצועה על גבי קונוס ממתכת.

  4. לטגן בשמן עמוק.

  5. לטבול כל קונוס בדבש.

  6. למלא כל קונוס במילוי