שמים בקערה את כל הגבינות ומערבבים, מוסיפים את הביצה ומערבבים, מוסיפים את התבלינים והפטריות מערבבים ולבסוף מוסיפים את הקואקר. מערבבים עד לקבלת עיסה אחידה..
2
שופכים לתוך תבנית מלבנית, חותכים את פרוסות הגבינה הצהובה ומסדרים על הפשטידה, חותכים את החמאה לקוביות ומזרים על הפשטידה..
3
אופים בחום של 180 מעלות בערך שעה או עד שהפשטידה מקבלת צבע זהוב..
1
שמים בקערה את כל הגבינות ומערבבים, מוסיפים את הביצה ומערבבים, מוסיפים את התבלינים והפטריות מערבבים ולבסוף מוסיפים את הקואקר. מערבבים עד לקבלת עיסה אחידה..
2
שופכים לתוך תבנית מלבנית, חותכים את פרוסות הגבינה הצהובה ומסדרים על הפשטידה, חותכים את החמאה לקוביות ומזרים על הפשטידה..
3
אופים בחום של 180 מעלות בערך שעה או עד שהפשטידה מקבלת צבע זהוב..