הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהבצק שמרים ממולא בגבינה לבנה עם צימוקים /חמוציות.
לבצק הגביניות.
לללוש כל החומרים ולהניח להתפחה להכפלת הנפח.
לאחר התפחה לרדד לעלה דק..
לחתוך לריבועים. ולמלא במלית.
לסגור קצוות בצורת מעטפת ולהדביק בטיפת מים .
שולחים את הגביניות לתבנית מרופדת.
משאירים לתפיחה 1/2 שעה.
תנור שחומם ל-180 מעלות. אפיה כ-1/4 שעה כל אחד ותנורו.( יכול להיות יותר ).
להזהבה. מקררים ומפזרים אבקת סוכר.
המילוי.
מערבבים וממלאים כל ריבוע בכף מהמילוי.