לןגן

גביניות מעלפות 20-1-2017

מאת: ג'וליאנה חכמון, פורסם: 17/07/2016 | 11:30
גביניות   מעלפות 20-1-2017

תקציר המתכון: בצק שמרים ממולא בגבינה לבנה עם צימוקים /חמוציות.

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

למלית

אופן הכנה

  1. לבצק הגביניות

  2. לללוש כל החומרים ולהניח להתפחה להכפלת הנפח

  3. לאחר התפחה לרדד לעלה דק.

  4. לחתוך לריבועים. ולמלא במלית

  5. לסגור קצוות בצורת מעטפת ולהדביק בטיפת מים

  6. שולחים את הגביניות לתבנית מרופדת

  7. משאירים לתפיחה 1/2 שעה

  8. תנור שחומם ל-180 מעלות. אפיה כ-1/4 שעה כל אחד ותנורו.( יכול להיות יותר )

  9. להזהבה. מקררים ומפזרים אבקת סוכר

  10. המילוי

  11. מערבבים וממלאים כל ריבוע בכף מהמילוי