100% מתכונים להורים וילדים
- קטגוריהקינוחים
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
100 גרם שוקולד לבן אריזת נייר
-
2 קופסאות קרטון 500 מ''ל שמנת מתוקה 32% שומן
-
-
80 גרם אינסנט פודינג בטעם וניל
-
-
גביע 200 מ''ל שמנת חמוצה 9% שומן
-
-
50 גרם שבור לחלקים קטנים שוקולד לבן 1/2
אופן ההכנה
-
1
מערבבים כמחצית מכמות הלוטוס המפורר עם החמאה המומסת (את היתר משאירים לציפוי), ומניחים בערך כף בתחתית כל כוס (15-20 כוסות קינוח)..
-
2
ממיסים את השוקולד הלבן ומניחים להצטנן מעט..
-
3
מקציפים את השמנת המתוקה עם החלב ואינסטנט פודינג הוניל לקרם יציב, ומקפלים פנימה את הגבינה, השמנת החמוצה, תמצית הוניל ולבסוף את השוקולד הלבן המומס..
-
4
מעבירים את הבלילה לשקית זילוף וממלאים את הכוסות על גבי התחתית (אפשר גם עם כף)..
-
5
לאחר מכן מפזרים מלמעלה את יתרת פירורי הלוטוס ומקשטים בשברי שוקולד לבן. זה כל הסיפור ויש לכם קינוח טעים ומרשים..
-
6
בתיאבון (:.
1
מערבבים כמחצית מכמות הלוטוס המפורר עם החמאה המומסת (את היתר משאירים לציפוי), ומניחים בערך כף בתחתית כל כוס (15-20 כוסות קינוח)..
2
ממיסים את השוקולד הלבן ומניחים להצטנן מעט..
3
מקציפים את השמנת המתוקה עם החלב ואינסטנט פודינג הוניל לקרם יציב, ומקפלים פנימה את הגבינה, השמנת החמוצה, תמצית הוניל ולבסוף את השוקולד הלבן המומס..
4
מעבירים את הבלילה לשקית זילוף וממלאים את הכוסות על גבי התחתית (אפשר גם עם כף)..
5
לאחר מכן מפזרים מלמעלה את יתרת פירורי הלוטוס ומקשטים בשברי שוקולד לבן. זה כל הסיפור ויש לכם קינוח טעים ומרשים..
6
בתיאבון (:.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים