לןגן

קינוח לוטוס, קרם גבינה ושוקולד לבן

מאת: אדלין ודוד אלבז, פורסם: 13/07/2016 | 16:46
קינוח לוטוס, קרם גבינה ושוקולד לבן

תקציר המתכון: קינוח עוגיות לוטוס בכוס עם קרם גבינה לבנה בטעם וניל ושברי שוקולד לבן מפנק במיוחד

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מערבבים כמחצית מכמות הלוטוס המפורר עם החמאה המומסת (את היתר משאירים לציפוי), ומניחים בערך כף בתחתית כל כוס (15-20 כוסות קינוח).

  2. ממיסים את השוקולד הלבן ומניחים להצטנן מעט.

  3. מקציפים את השמנת המתוקה עם החלב ואינסטנט פודינג הוניל לקרם יציב, ומקפלים פנימה את הגבינה, השמנת החמוצה, תמצית הוניל ולבסוף את השוקולד הלבן המומס.

  4. מעבירים את הבלילה לשקית זילוף וממלאים את הכוסות על גבי התחתית (אפשר גם עם כף).

  5. לאחר מכן מפזרים מלמעלה את יתרת פירורי הלוטוס ומקשטים בשברי שוקולד לבן. זה כל הסיפור ויש לכם קינוח טעים ומרשים.

  6. בתיאבון (: