לפי הטעם זהירות עם המלח (יש מליחות מהזיתים והגבינת עזים) מלח ופלפל
אופן ההכנה
1
מחממים את התנור ל-180 מעלות .
2
הכנת הבצק: בקערה, מערבב את הקמח עם אבקת האפייה מוסיפים את כל שאר החומרים ולשים עם מערבל עד קבלת כדור. על משטח מקומח מעט, לרדד את הבצק לעיגול של 30-32 סנטימטר. מעבירים לתבנית הפאי ומרפדים את התבנית ודפנות התבנית עם הבצק. אופים במשך 10 דקות חצי אפייה. .
3
הכנת המילוי: בקערה מכניסים זיתים קצוצים (משאירים כמה חצאים לקישוט הקיש), רוזמרין, מוסיפים גבינה לבנה, גבינת עיזים, גבינה מגורדת, שמנת וביצים מוסיפים מלח ופלפל לתערובת אחידה. יוצקים את המילוי על גבי הבצק. מקשטים עם חצאי זיתים ורוזמרין. .
4
מחזירים לתנור להמשך אפייה כ-25 דקות או עד שמזהיב..
1
מחממים את התנור ל-180 מעלות .
2
הכנת הבצק: בקערה, מערבב את הקמח עם אבקת האפייה מוסיפים את כל שאר החומרים ולשים עם מערבל עד קבלת כדור. על משטח מקומח מעט, לרדד את הבצק לעיגול של 30-32 סנטימטר. מעבירים לתבנית הפאי ומרפדים את התבנית ודפנות התבנית עם הבצק. אופים במשך 10 דקות חצי אפייה. .
3
הכנת המילוי: בקערה מכניסים זיתים קצוצים (משאירים כמה חצאים לקישוט הקיש), רוזמרין, מוסיפים גבינה לבנה, גבינת עיזים, גבינה מגורדת, שמנת וביצים מוסיפים מלח ופלפל לתערובת אחידה. יוצקים את המילוי על גבי הבצק. מקשטים עם חצאי זיתים ורוזמרין. .
4
מחזירים לתנור להמשך אפייה כ-25 דקות או עד שמזהיב..