אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

100% מתכונים להורים וילדים

7,706
צפיות

גביניות

המתכון של
גביניות

מתכון שקל וכייף להכין עם הילדים והתוצאות מרשימות

  • קטגוריהמאפים
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • רכיבים לבצק
  • 2 כפות שמרים
  • אחת וחצי חמאה (150 גרם)
  • 1 כוס סוכר
  • 1 גבינה לבנה 5%
  • 1 קילוגרם קמח
  • 2 ביצים
  • כוס חלב פושר
  • רכיבים למילוי
  • 1 גבינה לבנה של טרה
  • 1 גבינת טוב טעם
  • 4 כפות אינסטנט פודינג וניל
  • 4 כפות סוכר
  • 2 שקיות סוכר וניל
אופן ההכנה
  • 1

    את רכיבי הבצק שמים בקערה, לשים ומתפיחים 30 דקות.


  • 2

    את רכיבי המילוי שמים בקערה, מערבבים היטב עד שתיווצר מחית.


  • 3

    אפשר להכין מהבצק גביניות אישיות מרובעות, רולדות ועוד כמו בתמונה... ניתן להקפיא אחרי האפיה....


  • 4

    לגביניות מרובעות למשל, מרדדים כדור קטן ויוצרים עלה בצורה מרובעת, שמים כפית מהמילוי וסוגרים כמו מעטפה את החלק האחרון מושכים מעט, לשים לב שהמעטפה נסגרת היטב שהגביניות לא תיפתחנה באפייה....


  • 5

    לרולדה בצורת צמה, מרדדים עלה שאורכו יהיה בערך כמו תבנית אינגליש, ממלאים לאורך העלה, חותכים רצועות משני צידי העלה, ואחרי המילוי, מניחים אחת על השניה מימין ומשמאל....


  • 6

    אחרי שסיימנו להכין את כל הצורות שרצינו, מורחים ביצה שערבבנו עם 2 כפות מים (להשחמה יפה) מניחים להתפחה נוספת של עשרים דקות (בקיץ. בחורף יותר).


  • 7

    אופים ב200 מעלות 25 דקות.


  • 8

    אחרי שהוצאנו מהאפיה, נכין סירופ.. (מי שאוהב).


  • 9

    חצי כוס מים רותחים, 2 כפות סוכר וכף תמצית רום, מערבבים ומורחים... תהנו.


1

את רכיבי הבצק שמים בקערה, לשים ומתפיחים 30 דקות.


2

את רכיבי המילוי שמים בקערה, מערבבים היטב עד שתיווצר מחית.


3

אפשר להכין מהבצק גביניות אישיות מרובעות, רולדות ועוד כמו בתמונה... ניתן להקפיא אחרי האפיה....


4

לגביניות מרובעות למשל, מרדדים כדור קטן ויוצרים עלה בצורה מרובעת, שמים כפית מהמילוי וסוגרים כמו מעטפה את החלק האחרון מושכים מעט, לשים לב שהמעטפה נסגרת היטב שהגביניות לא תיפתחנה באפייה....


5

לרולדה בצורת צמה, מרדדים עלה שאורכו יהיה בערך כמו תבנית אינגליש, ממלאים לאורך העלה, חותכים רצועות משני צידי העלה, ואחרי המילוי, מניחים אחת על השניה מימין ומשמאל....


6

אחרי שסיימנו להכין את כל הצורות שרצינו, מורחים ביצה שערבבנו עם 2 כפות מים (להשחמה יפה) מניחים להתפחה נוספת של עשרים דקות (בקיץ. בחורף יותר).


7

אופים ב200 מעלות 25 דקות.


8

אחרי שהוצאנו מהאפיה, נכין סירופ.. (מי שאוהב).


9

חצי כוס מים רותחים, 2 כפות סוכר וכף תמצית רום, מערבבים ומורחים... תהנו.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים