2 וחצי כוסות קמח תופח או 2 וחצי כוסות קמח רגיל.+ כף אבקת אפייה.
כף תמצית וניל.
1 כוס מים רותחים+2 כפות קקאו+1 כף נס קפה.
אופן ההכנה
1
הקערת מיקסר לשים את הביצים ולהקציף לקצף תפוח 7 דקות בערך במהירות גבוהה לאחר מכן להוסיף סוכר דבש ושמן ב3 פעמים ואז להנמיך את המיקסר ולהוסיף תמצית וניל והכוס המים עם הקקאו ואז את הקמח...עד שנבלע לקחת תבנית עגולה 24 לשמן ולשפוך את התערובת,ואז ולהחזיק את התבנית ביד ולדפוק אותה 3 פעמים על השיש ולאפות בחום 160 מעלות ל40 דקות.(תנור מחומם מראש 10 דקות) לבדוק עם קיסםאם יהש זה מוכן אם לא להשאיר עוד 5 דקות ואז לשפוך את הציפוי ולחכות שהעוגה תתקרר.(לציפוי לקחת רבע כוס שמנת מתוקה כף דבש ו100 גרם שוקולד מריר לשים הסיר ולהרתיח ולערבב עד שיסמיך.).
1
הקערת מיקסר לשים את הביצים ולהקציף לקצף תפוח 7 דקות בערך במהירות גבוהה לאחר מכן להוסיף סוכר דבש ושמן ב3 פעמים ואז להנמיך את המיקסר ולהוסיף תמצית וניל והכוס המים עם הקקאו ואז את הקמח...עד שנבלע לקחת תבנית עגולה 24 לשמן ולשפוך את התערובת,ואז ולהחזיק את התבנית ביד ולדפוק אותה 3 פעמים על השיש ולאפות בחום 160 מעלות ל40 דקות.(תנור מחומם מראש 10 דקות) לבדוק עם קיסםאם יהש זה מוכן אם לא להשאיר עוד 5 דקות ואז לשפוך את הציפוי ולחכות שהעוגה תתקרר.(לציפוי לקחת רבע כוס שמנת מתוקה כף דבש ו100 גרם שוקולד מריר לשים הסיר ולהרתיח ולערבב עד שיסמיך.).