ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
להפריד את הביצים.
-
2
את הלבן להקציף עם הסוכר.
-
3
את הצהוב לערבב עם השמן והאבקת אפיה.
-
4
לשפוך ללבן.
-
5
ואז לשפוך את הקמח ולערבב בתנועת עתיפה.
-
6
לחלק לשני תבניות ולאפות בערך חצי שעה.
-
7
להוציא לקרר.
-
8
להרטיב את העוגה עם כוס מים חמים ותמצית ריבת חלב .
-
9
למרוח באמצא ריבת חלב.
-
10
להכין את הקרם.
-
11
קצפת צימחית.
-
12
כוס מים.
-
13
ואיסטנגפודינג.
-
14
למרוח מעל הריבת חלב.
-
15
להניח את הטורט השני מעל.
-
16
למרוח קרם ולקשט.
1
להפריד את הביצים.
2
את הלבן להקציף עם הסוכר.
3
את הצהוב לערבב עם השמן והאבקת אפיה.
4
לשפוך ללבן.
5
ואז לשפוך את הקמח ולערבב בתנועת עתיפה.
6
לחלק לשני תבניות ולאפות בערך חצי שעה.
7
להוציא לקרר.
8
להרטיב את העוגה עם כוס מים חמים ותמצית ריבת חלב .
9
למרוח באמצא ריבת חלב.
10
להכין את הקרם.
11
קצפת צימחית.
12
כוס מים.
13
ואיסטנגפודינג.
14
למרוח מעל הריבת חלב.
15
להניח את הטורט השני מעל.
16
למרוח קרם ולקשט.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים